Referanser

Du kan kontakte alle referansene for å høre mer, bare trykk på navnet deres.

Stian Slotterøy JohnsenGeneralsekretær 

Daniel Jackson forstår våre behov som frivillig organisasjon, samtidig som han ser muligheter i teknologien og har et tydelig blikk på hva som gir mening for de målgruppene vi ønsker å nå ut til.

Vi hyret ham først som prosjektleder for å starte frivillig.no, i 2015. De gode resultatene ga grunnlag for økt statlig finansiering og en utvidelse av sekretariatet med et team dedikert til økt deltakelse i frivilligheten.

Siden da har vi brukt ham til alle slags små og store prosjekter. Han er en verdifull samarbeidspartner for oss.

Martine TønnessenGeneralsekretær 

Det har vært veldig lett og forutsigbart å jobbe med Daniel.

Han har god innsikt i frivillig sektor og organisasjonsliv, og skjønner hva frivilligheten trenger i utformingen av løsninger. Der han trenger det, er han flink til å hente inn innspill fra relevante aktører for å sikre at arbeidet blir bra og fungerer etter hensikten. Han leverer gode og gjennomførbare løsninger, og er til å stole på.

Helene SkulstadDaværende Organisasjonssjef 

Daniel hjalp oss fornye en digital løsning for innmelding av aktivitet fra våre aktivister.

Dobbelt så mange frivillige tok løsningen i bruk etter endringene han gjorde. Det har bidratt til å øke både datafangsten og bruken av data i Venstre.

Daniel løste oppdraget raskt og effektivt. Han forstod hvilke problemstillinger vi var opptatt av og kommuniserte godt både med våre ansatte og frivillige, også de uten teknisk bakgrunn.

Vi gir Daniel våre varmeste anbefalinger!

Lars AasenDaglig leder 

Daniel hjalp oss kartlegge og forstå utfordringer med medlemsmodellen vår. Han intervjuet både ansatte, medlemmer, og ikke-medlemmer - og involverte alle i en ryddig og hyggelig prosess som utfordret oss og ga god innsikt om veien videre. Får du muligheten til å jobbe med ham, kan jeg trygt anbefale det!

Birgitte HeneideSenior kommunikasjons­rådgiver 

Daniel er en utrolig nyttig ressurs i alle våre digitale utviklings­prosjekter fordi han forstår våre behov så godt.

Han er faglig dyktig og oppdatert, og samtidig kjenner han frivillige organisasjoners tankegang og strukturer. Dette gjør veien til riktige løsninger kortere og enklere. Dessuten er Daniel strukturert og pålitelig, og meget behagelig å jobbe med.

Kim KantardjievDaværende prosjekteier Lokaler.lnu.no 

Daniel Jackson var fleksibel, initiativrik og selvdrevet. Han var et stort løft for et komplisert prosjekt, og det er vanskelig å se for seg en bedre person til oppgaven – både med tanke på personlig engasjement og faglig kompetanse.

Og det er ikke bare tomt skryt – det står jeg helt inne for! 😊

Morten SkjævelandDaværende kommunikasjons­rådgiver 

Daniel Jackson har stor kompetanse på digital tjenesteutvikling og brenner for digitale produkter som gjør hverdagen enklere for brukeren.

Sammen med Daniel hyret vi inn et byrå, Feed, og lagde ny grafisk profil, nye nettsider, og har videreutviklet dem siden.

Han setter alltid brukerens behov i sentrum og er god på ulike former for brukermedvirkning. Daniel er en pålitelig person med høy integritet. Han tør å utfordre det etablerte og evner å snakke om sine fagfelt på en tilgjengelig måte. I tillegg er Daniel en trivelig og positiv person og jeg kan på det varmeste anbefale hans tjenester.

Linn TomasdotterCo-founder 

Det var en glede å jobbe med Daniel som er så dyktig på sitt område og samtidig klarer å styre to sterke personligheter midt i et prosjekt som betyr enormt mye for begge.

Christian HerzogAnalyse- og politikkutviklingssjef 

Daniel ga oss en fast pakke og pris, og holdt det han lovet. Han leverte effektivt og godt, med god forståelse for våre behov og god kommunikasjon underveis

Bjørn LindstadPolitisk seniorrådgiver 

Han er faglig svært dyktig, jobber raskt, kommer med gode innspill og utfordrer meg til å tenke utenfor boksen.

Sammen har vi laget en nettside for mitt prosjekt om kommunal frivillighetspolitikk, og etter det har han vært min faste digitale rådgiver. Jeg liker rett og slett å samarbeide med Daniel.


Usikker?

Du kan lese om min faglige bakgrunn, eller rett og slett ta kontakt for å se om vi klaffer.